Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2010 01:44 - Духът в перестройка..или.. fuck them
Автор: blackie Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1366 Коментари: 0 Гласове:
1



По дяволите всичките маниери и префърцунени сноби ! Това ли е истината в човека? Или е фалшът, който е "необходим" ,за да съществуваме? fuck на модните тенденции, зимните якета с перушина и гримът за красота... Гримът е маска, маскарад! НЕКА бъде такъв, гримирайте лицата си с боите на щастието, унинието или забравата. Но не и на красотата! Защото красотата е душевно състояние ! Пазарувайте в прескъпи молове, ходете с високо изправена глава и ниска ценностна система! Бъдете красивата кал, локвата, в която са сипали шарени боички, за да бъде цветна! Бъдете богати и ограничени. Парите ви дават възможности, но не и душа... Не ценете старите хора ! А когато остареете, нека не ценят и вас, нека да се срамуват от вас и да ви искат dresscode на влизане в някой масов луксозен базар или да ви гледат накриво заради възрастта ви ! Бъдете модерни! Овцете имат еднаква вълна ! Бъдете лицемерни ! Лицемерието е начин да напсуеш някой дипломатично ! Лъжете ! Лъжете и себе си, че няма благородни истини ! Мечтайте за нещата, но не толкова силно, че да ги имате ! Не вярвайте в нищо ! Не се надявайте на нищо ! НЕ ОБИЧАЙТЕ ! Това само ще ви направи по-добри...
Не рисувайте цветни картини, не обличайте само черни дрехи! Носете високи токчета ! Ще ви доближат поне малко до небето..... физически ! 
И забравете, че има рай !!!
 Богатството управлява възможностите и мислите! Забравете за свободата ! Вие всички сте роби на блаженото невежество !!! Забравете истината, не се и опитвайте да я достигнете или да създавате свои истини !!!  Пропагандата е навсякъде ! 
И забравете, че има ад !!!
Упражнявайте професии, които не ви харесват ! Давайте парите си от тях  за неща, които не ви трябват ! СТРАХУВАЙТЕ СЕ ! Защото няма защо ! Забравете за абсурда, защото той съществува ! Забравете за себе си ! Защото, когато остареете и ви дойде време да си ходите ... по- добре е да не си спомняте, че изобщо НЕ сте съществували !!! 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: blackie
Категория: Лични дневници
Прочетен: 219975
Постинги: 68
Коментари: 152
Гласове: 370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930